Bakos Szabolcs UI/UX Designer portfóliója

Szabadúszó
Web (UI/UX) designer

Bakos Szabolcsnak hívnak, szabadúszó Web (UI/UX) designer vagyok. Az ember a márka mögött.

Minőség, megbízhatóság, szakértelem

A Newconcept egy webdesign stúdió Budapest szívében, ami mögött Bakos Szabolcs szabadúszó UI/UX designer áll. Amennyiben profi szakembert, megbízható designer-t keresel akkor jó helyen jársz! Több mint egy évtizednyi tapasztalattal a hátam mögött, cégek és magánszemélyek számára tervezek szabványos, reszponzív weblapokat, portálokat, webes applikációkat.
Fókuszban a minőség

Bakos Szabolcsnak hívnak, díjnyertes szabadúszó UI/UX Designer (Webdesigner) vagyok. Az ember a márka mögött.

Törekvés a tökéletességre

A munkában maximalista vagyok, terveim pontosak és szabványosak. Kapcsolatban állok az ország legjobb szakembereivel, ezért a legegyszerűbbtől a legkomplexebb feladatig, szinte bármire tudok megoldást találni. Kódjaim hibamentesek és a W3C szabványainak figyelembevételével készülnek Jelenleg Magyarország szívében Budapesten lakom, de bárhol képes vagyok dolgozni, ahol rendelkezésemre áll egy Wi-Fi kapcsolat. Munkaeszközeim terén az igényesség jellemez, kizárólag Apple termékekkel dolgozom.

Egy megbízható profi webdesignert keresel? Vedd fel velem a kapcsolatot! Amennyiben további kéréseid lennének, nézz szét a gyakori kérdések oldalon!

Tapasztalatok / Erősségek
  • Céges, vállalati fókusz
  • UX, tervezés alapú szemlélet
  • Letisztult, minimalista stílus
  • Több mint 10 év webdesigner tapasztalat
  • Több ezer elkészült HTML oldal
  • Több száz elkészült weblap
  • Erős web tipográfia
  • Hibamentes HTML és CSS kódolás
  • Internet technológiák mély ismerete

Miért válassz engem?

Mert megbízható vagyok
Mert megbízható vagyok

A szakmában a határidők betartása elég kényes pontja a projektnek. Ha megbízol egy munkával, nem fogsz csalódni, a megbeszélt határidőket mindig és minden esetben betartom.

Mert magas minőségű munkát végzek
Mert minőséget adok

Kiemelten figyelek arra, hogy a munkáim minősége minden esetben kitűnjön a tömegből. Stílusomat tekintve a nyugati minimalista letisztult irányzatot képviselem.

Mert tapasztalt vagyok
Mert tapasztalt vagyok

Több mint 10 év tapasztalatának köszönhetően tudom, hogy mit csinálok. Tudom mik az aktuális webes lehetőségek, mik a legfrissebb trendek. Nem ígérek olyat, amit később nem fogok tudni megcsinálni.

Mert személyre szabott vagyok
Mert személyre szabott vagyok

Azt árulom amit a nagy kreatív ügynökségek nem tudnak: agilitást, személyes hozzáállást, és gyorsaságot.

Mert nem azt mondom amit hallani akarsz
Mert nem azt mondom amit hallani akarsz

Egy cég vagy vállalat weblapja nem a tulajdonosi körnek készül, hanem annak a célcsoportnak akiket a cég kiszolgál. Én nem fogom mosolyogva végig bólogatni a vezetőség ötleteit, ha azok nem szolgálják a leendő weblap sikereit.

Mert nem vagyok IT arc
Mert nem vagyok IT arc

Mindannyian tudjuk, hogy az IT-ban dolgozó szakemberek szeretnek, értelmezhetetlen szakszavak használatával misztikus ködöt vonni maguk köré. Velem normálisan át tudod beszélni a projekted részleteit. Nincsenek ködösítések, IT-s misztikumok, csak a színtiszta tények, emberi nyelven.

Elégedett ügyfelek

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben konkrét webdesign projekttel szeretnél megkeresni, vagy szeretnél velem együttműködni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Dolgozzunk együtt egy sikeres projekten!